Započeli smo sa proizvodnjom povrća od 2004 godine, iako je prva opcija bila zapravo sadnja voćnjaka. Svake godine povećavali smo proizvodnju da bi se 2009. ustabilili na količinama koje možemo plasirati. Ukupna količina površine je oko 2 ha. Naš proizvodni asortiman je bio dosta raznolik, a sastojao se od: paprike (babure i rog), rajčice, krastavaca, patlidžana, mladog krupira, zelene salate, brokule, cvjetače, mrkve, kukuruza šećerca, kupusa, bamije... Međutim sada smo se ustabilili samo na proizvodnji kupusnjača.

Kupusnjače prodajemo samo sezonski i to odprilike od 01.09. pa do 31.12.

Presadnice u potpunosti proizvodimo sami jer smo na taj način potpuno sigurni u kvalitetu, čistoću sorte i prinos koji će svaka sadnica donijet.

Presadnice u potpunosti proizvodimo sami jer smo na taj način potpuno sigurni u kvalitetu, čistoću sorte i prinos koji će svaka sadnica donijet. Također Varaždinski kupus dobivamo vlastitom proizvodnjom sjemena.

Cilj nam je uvijek postići maksimalnu kvalitetu uz konkurentsku cijenu, tako da svakoj biljci posvećujemo maksimalnu pažnju kod proizvodnje. To je iskusio svaki naš kupac i zbog toga nikad ne moramo skrivati pogled od bojazni da smo nekome ponudili povrće slabe kvalitete.

Pridružite se i Vi našoj listi zadovoljnih kupaca.